Blue Planet des de 0,66 al dia

I ara amb 3 mesos gratis!

Font d’aigua per a la teva empresa o per a la teva llar

Particulars

A Blue Planet disposem de diferents tipus de font dáigua per a domicilis acords a les diferents necessitats que puguin tenir els usuaris.

Empreses

Descobreix la millor manera de beure aigua a la teva empresa amb el servei integral de Blue Planet.

Descobreix el nostre servei d’aigua filtrada per al canal horeca

Redueix l’ús de plàstic

Disminueix l’impacte mediambiental del transport

Redueix l’espai d’emmagatzematge de l’aigua

Personalitza les ampolles de vidre amb el logo del teu negoci

Altres serveis

Fonts d’aigua

Sistemes de filtració i osmosi

Vending i cafè

Consumibles

Per què confiar en Blue Planet?

ESTALVI

Estalviï en el seu consum d’aigua. Li assessorem el producte o servei que millor s’ajusti a les seves necessitats

HIGUIENE

Assegurem, sempre, assolir els màxims estàndards de qualitat dins de el sector del consum d’aigua

SALUT

L’aigua és vida. Un consum abundant contribueix a un major benestar i aspecte saludable

AGILITAT

Gaudeix del nostre ràpid servei de lliurament i rebi la seva comanda en només 24 hores

COMODITAT

Oblideu-vos de carregar més ampolles d’aigua. Blue Planet et porta aigua de la millor qualitat

ECOLÒGIC

Les nostres ampolles són 100% reciclables i reutilitzables i les repartim amb els nostres vehicles híbrides i de baixes emissions

Sol·licita més informació

  Ets client actualment?


  He llegit i accepto la política de privacitat

  Especialista en el subministrament d’aigua per a empreses i particulars

  Blue Planet oferim un servei d’aigua a domicili i aigua per a empreses professional i amb la màxima garantia de qualitat.

  La nostra experiència, de més de 20 anys, ens ha fet evolucionar cap a un servei personalitzat, que s’adapta a les necessitats tant d’empreses com de particulars.

  També som especialistes en el tractament de l’aigua, a partir de sofisticats sistemes de filtració i osmosi, tant per a llars com per a empreses.

  Treballem, dia rere dia, perquè gaudeixis de la millor aigua a casa teva o a la teva feina, ja sigui a través de les nostres fonts d’aigua o gràcies al nostre sistema de filtració i osmosi.

  Aigua a domicili

  Vols gaudir de la millor aigua a casa teva sense haver de carregar amb pesades garrafes?

  A Blue Planet posem a la teva disposició una selecció de fonts d’aigua per a casa, que s’adapten a les necessitats de la teva llar, tant de consum d’aigua com d’espai.

  L’aigua mineral embotellada prové de la Font del Subirà, un dels manantials més purs de Catalunya. Gràcies als dos sortidors de les fonts, pots gaudir d’aigua freda i del temps a casa teva, tant per beure com per cuinar. Pots escollir entre dos materials per a la teva font d’aigua, l’acer inoxidable o el policarbonat blanc.

  A més d’aquests subministradors d’aigua casolans, a Blue Planet t’oferim ampolles i garrafes d’aigua de diferents capacitats, perquè sempre comptis a la teva llar amb l’aigua que necessites.

  Si prefereixes gaudir d’aigua de qualitat que provingui directament de l’aixeta de la teva llar, t’oferim els millors sistemes d’osmosi.

  Aigua per a empreses

  Vols tenir en la teva empresa aigua de qualitat sempre disponible?

  A Blue Planet posem a disposició de la teva oficina o negoci dispensadors d’aigua per a empreses que s’adapten a les necessitats de consum i d’espai de la teva organització.

  Posem a disposició de la teva empresa diferents tipus de fonts d’aigua (fonts de peu i fonts de sobretaula) que subministren aigua de la millor qualitat, provinent una de les fonts més purs de Catalunya. Entre l’extens catàleg, pots triar entre diferents dissenys i materials de la font, d’acer inoxidable o policarbonat blanc.

  A part d’aquests subministradors d’aigua per a empreses, Blue Planet posem a la teva disposició ampolles i garrafes d’aigua de diferents mides, perquè mai falti a l’aigua de qualitat en el teu lloc de treball.

  Si vols gaudir d’aigua de qualitat a la teva feina que provingui directament de l’aixeta, posem a la teva disposició els millors sistemes de filtració i osmosi de l’aigua.

  Aigua per al canal Horeca

  A Blue Planet som especialistes en sistemes de subministrament d’aigua per al canal Horeca.

  Posem a disposició d’hotels, restaurants i cafeteries els serveis necessaris perquè el personal de treball gaudeixi d’aigua de qualitat còmodament.

  D’una banda, comptem amb fonts d’aigua per al canal horeca, que s’adapten a les necessitats de consum dels treballadors de la teva empresa. També subministrem aigua embotellada i garrafes d’aigua de diferents capacitats per a aquest tipus de negocis.

  Si necessites comptar amb aigua de qualitat que provingui directament de l’aixeta, t’oferim els millors sistemes de filtració i osmosi per aigua. Amb ells, els teus treballadors tindran a mà aigua de qualitat sense necessitat de comprar aigua embotellada.