BLUE PLANET

El millor servei d’aigua a domicili i per a empreses, cafè i vending

ESPECIALISTES EN EL SUBMINISTRAMENT D’AIGUA I CAFÈ

Som una empresa especialitzada en el subministrament d’aigua i cafè per a empreses i particulars. La nostra experiència i el nostre coneixement del sector ens ha fet evolucionar per oferir als nostres clients solucions eficaces i de qualitat.

Amb més de 20 anys de recorregut, hem consolidat la nostra presència en el mercat i hem fet del nostre servei un referent i una garantia de confiança i qualitat.

A Blue Planet t’oferim aigua 100% mineral natural, baixa en sodi i de dèbil mineralització provinent del Massís del Montseny, un dels santuaris aqüífers més purs, perquè tinguis sempre a la teva disposició una font d’aigua de la millor qualitat.

Tant si vols aigua tractada com aigua embotellada, a Blue Planet t’oferim la millor opció que s’adapti a les teves necessitats. Posem a disposició de particulars i d’empreses un servei integral de fonts d’aigua, amb subministrament diari, i de sistemes de filtració i osmosi per eliminar la calç i obtenir aigua de qualitat.

També som especialistes en el subministrament de cafè per a empreses i llars amb les nostres màquines de cafè Dolce Gusto i Lavazza i el servei de subministrament de cafè segons les necessitats de les empreses i dels particulars.

A més, tenim un servei de màquines de vending per a empreses. Treballem dia a dia oferint als nostres clients un servei de qualitat i confiança.

PRIMERA DISTRIBUÏDORA AMB SEGELL EUROPEU DE QUALITAT

A Blue Planet treballem seguint els estàndards de qualitat per oferir als nostres clients les màximes garanties.

Formem part de l’Associació de Distribuïdors i Embotelladors d’Aigua en Cooler (ADEAC) que, entre altres funcions, estableix els criteris mínims de qualitat en el sector i vetlla pels interessos dels consumidors i usuaris. També formem part de l’associació Watercooler Europe (WE), que té com a missió treballar perquè el consumidor disposi de productes d’aigua embotellada amb els més alts estàndards de qualitat, tant en el producte com en el servei.

Tant la planta embotelladora com els nostres magatzems de distribució, passen anualment una auditoria, mitjançant el prestigiós laboratori Dr. Oliver-Rodes, per assegurar que tots els membres de WE compleixen amb els requisits establerts per la producció i venda d’aigua embotellada en coolers.

A l’última auditoria, vam obtenir una puntuació del 92,15% que ens qualifica en el nivell ÒPTIM.

HIGIENES PERIÒDIQUES

Preocupats per oferir sempre un producte amb les màximes condicions de garantia i qualitat, a Blue Planet realitzem un rigorós manteniment i un control exhaustiu de les nostres fonts d’aigua.

Aquest manteniment periòdic consisteix en una revisió completa de la font d’aigua i la substitució de totes les peces que estan en contacte directe amb l’aigua per unes altres que prèviament han estat higienitzades i esterilitzades en els nostres laboratoris.

L’aigua és vida i l’aigua és el nostre recurs més valuós

Per aquest motiu estem conscienciats amb els valors mediambientals.

Les nostres ampollas són 100% reciclables i reutilitzables
Diu NO als plàstics d’un sol ús!

Sol·licita més informació

    Ets client actualment?


    He llegit i accepto la política de privacitat