VENDING I CAFÈ

Màquines de vending i de cafè per empreses i espais públics

MÀQUINES DE CAFÈ EN PETIT FORMAT I CÀPSULES

Per a aquelles empreses o espais de treball en què les necessitats de consum de cafè són més reduïdes, a Blue Planet distribuïm màquines de cafè en petit format per a empreses i les seves càpsules de cafè monodosi.

Treballem amb les marques de cafè més prestigioses. Descobreix a continuació les seves particularitats i escull la que millor s’adapti a les necessitats dels teus treballadors.

LAVAZZA FIRMA LF 400

Capacidad de 1,2L

Dimensiones: 15,6 x 32 x 37 cm

Opción jarra de leche emulsionadora 3 alturas para cualquier tamaño de taza

LAVAZZA LB-951

Capacidad de 1,7L

Dimensiones: 20 x 28 x 32 cm

Soporte ajustable para tazas. Control electrónico de la temperatura, bomba de agua y dosis de café

DOLCE GUSTO

Capacidad de 1L

Dimensiones: 26 x 30 cm

Función play&select: selección de cantidad de bebida intuitiva

LAVAZZA

Lavazza és una de les firmes de cafè més prestigioses del mercat. La marca italiana compta amb més de 100 anys d’experiència en l’elaboració de cafès i gràcies a la seva recerca contínua d’innovació, assegura l’excel·lent qualitat dels seus processos i productes.

A Blue Planet posem a l’abast dels nostres clients cafeteres Lavazza i monodosi de cafè de la mateixa marca per a sales de reunions, gerència, oficines petites, etc.

Demana’ns informació sense compromís.

DOLCE GUSTO

Blue Planet i Dolce Gusto s’uneixen per oferir al teu negoci la millor selecció de cafeteres de disseny de petit format per a empreses, de funcionalitat intuïtiva i precisa.

Posem a disposició dels teus treballadors la major selecció de càpsules de cafè monodosi Dolce Gusto, amb la garantia de la prestigiosa marca NESCAFÉ®. A més, amb la mateixa cafetera, els empleats de la teva organització podran gaudir del millor te, xocolata i especialitats de cafès amb llet i capuchinos.

Demana’ns informació sense compromís.

Amb l’objectiu d’oferir sempre la màxima qualitat, el servei de vending de Blue Planet compta amb un pla de manteniment preventiu i de control continu del producte.

MÀQUINES DE VENDA AUTOMÀTICA

A Blue Planet oferim un servei integral de màquines de vending per a empreses i espais públics. Amb un disseny acuradament pensat per integrar-se en totes les zones i dotades amb l’última tecnologia, les màquines d’autoservei de Blue Planet disposen de tot tipus de begudes fredes i calentes i d’una àmplia varietat de refrigeris.

Totes les nostres màquines d’autoservei ofereixen un innovador sistema de pagament, a part del sistema habitual de monedes que permet, a través d’una clau personal, pagar electrònicament i recarregar el saldo per tenir sempre la disponibilitat.

Aquest sistema electrònic ofereix també la possibilitat d’obtenir una estadística detallada i precisa de cada un dels punts de venda per adaptar-se a les necessitats de cada espai (oferta de productes, necessitats específiques, etc.)

MÀQUINES EXPENEDORES DE CAFÈ

Oferim les millors màquines de cafè per a empreses i espais públics, amb un sistema exclusiu de càpsules de la prestigiosa marca Lavazza, per proporcionar, en qualsevol lloc i moment, el millor espresso cremós i aromàtic.

Aquest sistema fa que un flux d’aigua penetri a la càpsula i provoqui una perforació per un filtre punxegut on, juntament amb la correcta modulació de la pressió de la càpsula, es produeixi una pre infusió que té com a resultat el millor sabor i aroma.

Sol·licita més informació

    Ets client actualment?


    He llegit i accepto la política de privacitat