CAFÈ

Màquines de cafè i càpsules monodosi de les millors marques

MÀQUINES DE CAFÈ EN PETIT FORMAT I CÀPSULES

A Blue Planet donem l’oportunitat als nostres clients de tenir un servei integral de subministrament d’aigua i de cafè a domicili per a particulars. Per això, treballem amb les principals marques de cafè per oferir tant cafeteres monodosi d’ús domèstic com les seves càpsules de cafè, te, xocolata, entre altres productes.

Amb el nostre servei t’oblidaràs d’estar pendent de comprar el cafè, ja que el rebràs de forma periòdica al teu domicili.

Descobreix a continuació les prestigioses marques de cafeteres i de cafè amb les que treballem, Lavazza i Dolce Gusto, i escull la que més t’agradi per a la teva llar.

LAVAZZA FIRMA LF 400

Capacidad de 1,2L

Dimensiones: 15,6 x 32 x 37 cm

Opción jarra de leche emulsionadora 3 alturas para cualquier tamaño de taza

LAVAZZA LB-951

Capacidad de 1,7L

Dimensiones: 20 x 28 x 32 cm

Soporte ajustable para tazas. Control electrónico de la temperatura, bomba de agua y dosis de café

DOLCE GUSTO

Capacidad de 1L

Dimensiones: 26 x 30 cm

Función play&select: selección de cantidad de bebida intuitiva

LAVAZZA

Lavazza és una empresa amb més de 100 anys d’experiència que, gràcies a la contínua recerca d’innovació, assegura l’excel·lent qualitat dels seus processos i dels seus productes.

Amb aquest esforç constant ha arribat a convertir-se en un referent en el món cafeter i és per això que treballem amb ella, per oferir-te les millors màquines de cafè per a la teva llar i subministrar-les càpsules monodosi de cafè Lavazza.

DOLCE GUSTO

Blue Planet i Dolce Gusto hem unit esforços per portar-te fins a la teva llar un dels millors cafès, amb la garantia de la marca NESCAFÉ®.

Podràs fer-te amb una de les cafeteres monodosi de disseny més funcionals del mercat. A més rebràs periòdicament les càpsules de cafè Dolce Gusto o si ho prefereixes les càpsules per fer xocolata o te.

Amb l’objectiu d’oferir sempre la màxima qualitat, el servei de vending de Blue Planet compta amb un pla de manteniment preventiu i de control continu del producte.

MÀQUINES DE VENDA AUTOMÀTICA

A Blue Planet oferim un servei integral de màquines de vending per a empreses i espais públics. Amb un disseny acuradament pensat per integrar-se en totes les zones i dotades amb l’última tecnologia, les màquines d’autoservei de Blue Planet disposen de tot tipus de begudes fredes i calentes i d’una àmplia varietat de refrigeris.

Totes les nostres màquines d’autoservei ofereixen un innovador sistema de pagament, a part del sistema habitual de monedes que permet, a través d’una clau personal, pagar electrònicament i recarregar el saldo per tenir sempre la disponibilitat.

Aquest sistema electrònic ofereix també la possibilitat d’obtenir una estadística detallada i precisa de cada un dels punts de venda per adaptar-se a les necessitats de cada espai (oferta de productes, necessitats específiques, etc.)

MÀQUINES EXPENEDORES DE CAFÈ

Oferim les millors màquines de cafè per a empreses i espais públics, amb un sistema exclusiu de càpsules de la prestigiosa marca Lavazza, per proporcionar, en qualsevol lloc i moment, el millor espresso cremós i aromàtic.

Aquest sistema fa que un flux d’aigua penetri a la càpsula i provoqui una perforació per un filtre punxegut on, juntament amb la correcta modulació de la pressió de la càpsula, es produeixi una pre infusió que té com a resultat el millor sabor i aroma.

Sol·licita més informació

    Ets client actualment?


    He llegit i accepto la política de privacitat