CONSUMIBLES PER A LLARS

Ampolles ecològiques per a aigua

GOTS COMPOSTABLES I DE PAPER PER A EMPRESES

Blue Planet posa a disposició del teu negoci gots compostables i de paper per a empreses, per a servir l’aigua de la font de manera més còmoda i ecològica.

Aquests gots compostables i de paper serveixen per al consum d’aigua, de cafè i altres begudes. Són gots de millor qualitat, pel que són aptes per a microones.

Els gots d’un sol ús tenen un disseny exclusiu, modern i funcional. Resulten econòmics i destaquen per ser irrompibles, evitant possibles vessaments accidentals de beguda. Gràcies a la seva mida, s’adapten perfectament a les nostres fonts d’aigua per a empreses.

Si la teva empresa defensa els valors de l’ecologia i del consum sostenible, amb aquests gots estarà contribuint al canvi.

D’un únic ús

Apte per a microones

Ecofriendly: reciclables

Disseny exclusiu

AMPOLLES ECOLÒGIQUES

Les ampolles ecològiques per a llars de Blue Planet són perfectes per transportar l’aigua de qualitat. De les fonts d’aigua de casa a la feina, al gimnàs o on es vulgui.

Les nostres ampolles són de disseny exclusiu i ergonòmic, que facilita la seva utilització i trasllat. Les produïm sense generar residus i són molt resistents als cops, però al mateix temps molt lleugeres.

Les ampolles de plàstic ecològic incorporen un filtre de plàstic que facilita l’acció de beure. Les subministrem en 2 mides: 0,5 i 1 litre

Ecològiques:
reciclables y reutilizables

Ergonòmiques

Resistents i Lleugeres

Mides 1l i 0,5 l.

Sol·licita més informació

    Ets client actualment?


    He llegit i accepto la política de privacitat