DISPENSADORS D’AIGUA PER A LLARS

AIgua de KM0, la solució més ecológica.

ELS MILLORS DISPENSADORS D’AIGUA PER A CASA

A Blue Planet disposem de diferents tipus de font dáigua per a domicilis acords a les diferents necessitats que puguin tenir els usuaris.

Principalment hi ha tres qüestions destacades que ens hem de preguntar a l’hora de seleccionar el dispensador d’aigua domèstic ideal per a la teva llar:

  • La quantitat de gent que viu al domicili.
  • Els pics de consum d’aigua que puguin haver a la casa.
  • A quin lloc es podria instal·lar la font d’aigua a la llar.

Un cop estudiats aquests tres punts importants, els nostres experts analitzen el teu cas i t’assessoren per determinar quina font d’aigua per a casa s’ajusta més al teu perfil, donant-te la solució perquè encaixi perfectament al teu domicili.

LA MILLOR AIGUA MINERAL EMBOTELLADA AL TEU ABAST

Blue Planet posa al teu abast la millor aigua mineral embotellada perquè puguis beneficiar a la teva llar amb les nostres fonts d’aigua amb sortidor d’aigua freda i de el temps.

Els nostres dispensadors d’aigua domèstics estan especialment dissenyats per poder adaptar-se i integrar-se a qualsevol espai. Pots escollir entre dos tipus de material per a la font d’aigua domèstica: acer inoxidable o policarbonat blanc.

Per poder oferir un servei complet d’aigua a domicili, a part de comptar amb els dispensadors, també subministrem ampolles i garrafes de diferents capacitats, 18,9 i 13 litres per garantir que puguis tenir a la teva llar una bona quantitat d’aigua embotellada.

Les nostres ampolles d’aigua són reutilitzables i de llarga durabilitat; una vegada queden buides les netegem, higienitzem i les tornem a omplir amb aigua 100% mineral natural. A més, són transportades a la teva llar amb els nostres camions híbrids que produeixen menys emissions de CO2.

E-MAX BUSINESS

Frío / natural – Frío / caliente – Peso: 17,5 Kg

Dimensiones: Altura 101cm (con botella 139cm) / Profundidad 33cm / Anchura: 43cm

OASIS BUSINESS

Frío / natural – Peso: 14 Kg

Frío / caliente – Peso: 15 Kg

Dimensiones: Altura 100cm (con botella 138cm) / Profundidad 31,5cm / Anchura: 41,5cm

F-MAX PREMIUM

Frío / natural – Frío / caliente – Peso: 20 Kg

Dimensiones: Altura 111cm (con botella 149cm) / Profundidad 39cm / Anchura: 39cm

OASIS INOX PREMIUM

Frío / natural – Peso: 22 Kg

Frío / caliente – Peso: 23 Kg

Dimensiones: Altura 102cm (con botella 140cm) / Profundidad 34cm / Anchura: 44cm

CANALETAS PREMIUM

Frío / natural – Frío / caliente – Peso: 15,5 Kg

Dimensiones: Altura 108cm (con botella 146cm) / Profundidad 31cm / Anchura: 41cm

CANALETAS SOBREMESA

Frío / natural – Peso: 13 Kg

Dimensiones: Altura 45cm (con botella 83cm) / Profundidad 31cm / Anchura: 27cm (con portavasos 37cm)

OASIS SOBREMESA

Frío / natural – Peso: 13 Kg

Dimensiones: Altura 45cm (con botella 83cm) / Profundidad 31cm / Anchura: 27cm (con portavasos 37cm)

FAQS

No, a Blue Planet posem a disposició dels nostres clients una àmplia gamma de fonts d’aigua. Treballem amb marques consolidades, que brinden totes les garanties sanitàries per oferir un servei de qualitat.

Un repartidor de Blue Planet acudirà al teu domicili cada quatre setmanes per deixar els bidons nous per al teu dispensador d’aigua per a casa i recollirà els buits.

A Blue Planet treballarem perquè això no passi, però arribat el cas, és tan fàcil com trucar-nos al 93 699 49 60 o enviar-nos un e-mail a blueplanet@blueplanet.cat i ràpidament gestionarem el lliurament de les ampolles, però sobretot buscarem el motiu pel qual s’ha quedat sense aigua. El nostre objectiu és que vostè com a client, es despreocupi.

No, no és necessari un contacte diferent, li oferim als nostres clients una atenció directa i personalitzada, brindant diferents opcions de cafè. Li proveïm cafè conjuntament amb les ampolles d’aigua.

Sol·licita més informació

    Ets client actualment?


    He llegit i accepto la política de privacitat