SISTEMES DE FILTRACIÓ I OSMOSI PER A EMPRESES

La millor solució per a la teva oficina: aigua, vending i cafè

SISTEMES DE DESCALCIFICACIÓ D’AIGUA PER A EMPRESES

A Blue Planet posem a disposició del teu negoci els millors sistemes per eliminar la calç de l’aigua i fer que gaudeixis d’aigua de qualitat a la teva empresa sense haver d’estar gastant ampolles i estalviant.

En què consisteix el sistema de filtració d’aigua?

Consisteix en un procés mecànic en el qual l’aigua transita per filtres de sediments i de carbó actiu. En aquest procés s’elimina parcialment el clor, aconseguint un millor sabor de l’aigua. L’aigua resultant, però, sempre estarà determinada per la qualitat de l’aigua inicial.

SISTEMES D’OSMOSI PER A EMPRESES

Si vols comptar amb aigua de qualitat per al teu negoci, una altra opció són els sistemes d’osmosi per a empreses. Deixa de preocupar-te de comprar aigua embotellada periòdicament, deixa de generar residus innecessaris i comença a estalviar amb aquest servei de Blue Planet.

En què consisteix l’osmosi per a negocis?

El tractament per osmosi és similar al tractament per filtració. En aquest procés s’incorpora una membrana osmòtica que, aprofitant la pressió de l’aigua, elimina amb més eficàcia les partícules en suspensió, donant com a resultat una aigua de qualitat i millor sabor. La qualitat de l’aigua inicial i la membrana osmòtica que s’instal·li són determinants en el resultat final.

A BLUE PLANET OFERIM A LA TEVA EMPRESA UN SERVEI INTEGRAL D’AIGUA PER A OFICINES

Instal·lació de la font d’aigua

Substitució de filtres semestralment

Servei de
manteniment

Resolució d’incidències
en 24 hores

Higienització
de la font

Estas buscant un sistema per gaudir d’aigua de qualitat a la teva empresa còmodament?

Amb els sistemes de filtració d’aigua i osmosi per a empresa de Blue Planet t’oblidaràs definitivament de carregar garrafes d’aigua, estalviant diners i deixaràs de generar residus de plàstic.

FAQS

No, no cal, a Blue Planet posem a disposició dels nostres clients una àmplia gamma de sistemes de filtració d’aigua. Treballem amb marques consolidades, que brinden totes les garanties sanitàries per oferir un servei de qualitat. Existeixen les modalitats de lloguer integral, rènting o compra. Habitualment aconsellem a el client el lloguer integral, ja que ho inclou tot.

No, no és necessari un contacte diferent. Li oferim als nostres clients una atenció directa i personalitzada, brindant diferents opcions de Cafè. Li proveïm el cafè conjuntament amb les ampolles d’aigua.

El manteniment i higienització es realitza de forma periòdica cada semestre en el cas de la filtració. En el cas de sistema d’osmosi, a més del canvi semestral, de forma anual substituirem la membrana osmòtica. Gràcies a aquests procediments podrem garantir la salubritat de l’aigua i l’òptim funcionament de la font.

Sol·licita més informació

    Ets client actualment?


    He llegit i accepto la política de privacitat