CONFIA EN L’AIGUA DE BLUE PLANET AVALADA PER CERTIFICACIONS DE QUALITAT

Des de sempre per Blue Planet és molt important oferir la major qualitat i seguretat en el mostre servei. Per això, a continuació exposem totes les certificacions i auditories que hem anat aconseguint al llarg dels anys i que avalen la qualitat del nostre servei.

EL NOSTRE SERVEI ESTÀ CERTIFICAT PER LES NORMES MÉS ESTRICTES

A Blue Planet vetllem per la promoció dels estàndards de qualitat més alts dins de la nostra empresa per oferir als nostres clients les màximes garanties de qualitat. Formem part de l’Associació de Distribuïdors i Embotelladors d’Aigua a Cooler (ADEAC) que, entre altres funcions, té les d’establir els criteris mínims de qualitat en el sector i vetllar pels interessos dels consumidors i usuaris.

També formem part de l’associació Watercooler Europe (WE) que té com a missió vetllar perquè el consumidor disposi de productes d’aigua embotellada amb els més alts estàndards de qualitat tant en relació al producte com al servei.

ISO 9001

Hem obtingut el Certificat de Qualitat ISO 9001:2015 sobre el subministrament, manteniment i higienització de fonts d’aigua mineral natural i agua tractada per a empreses col·lectius i particulars.

AUDITORÍA LABORATORI DR. OLIVER RODES

Tant la planta embotelladora com els nostres magatzems de distribució passen anualment una auditoria, a través del prestigiós laboratori Dr. Oliver-Rodes, per assegurar que tots els membres de la WE compleixen tots els requisits establerts per la producció i venta d’aigua embotellada en coolers.

A la darrera auditoria realitzada vam obtenir una puntuació del 92,15%, la qual ens qualifica amb el nivell d’ÒPTIM.

PRIMERA EMPRESA D’AIGUA EMBOTELLADA AMB EL CERTIFICAT GLOBAL SAFE SITE DE BUREAU VERITAS

La certificació per assegurar el compliment de les noves mesures de seguretat derivades de la pandèmia del COVID-19.
Complim amb les mesures de protecció personal, de caràcter organitzatiu i les normatives per a les instal·lacions.

Mitjançant la consecució del Certificat Global Safe Site, atorgat per Bureau Veritas, Blue Planet a data 4 d’agost de 2020 va ser auditada, i es va corroborar que està complint amb tots els requisits dictats per les autoritats sanitàries, i que hem estat proactius en front a la propagació de la pandèmia, amb el correcte desenvolupament de la nostra activitat.

LES FONTS DE BLUE PLANET, LA SOLUCIÓ MÉS ECOLÒGICA

Els plàstics d’un sol ús acaben als oceans provocant la mort de milions d’espècies marines a tot el món i contaminant els recursos aqüífers essencials per a la vida.

Amb les fonts d’aigua de Blue Planet digues NO als plàstics d’un sol ús

Reutilizables

Reciclables

Aigua KM0

Transport Híbrid

Sol·licita més informació

    Ets client actualment?


    He llegit i accepto la política de privacitat