CONSUMIBLES PER A EMPRESES

Gots i ampolles ecològiques per a aigua i cafè

GOTS COMPOSTABLES I DE PAPER PER A EMPRESES

Blue Planet posa a disposició del teu negoci gots compostables i de paper per a empreses, per a servir l’aigua de la font de manera més còmoda i ecològica.

Aquests gots compostables i de paper serveixen per al consum d’aigua, de cafè i altres begudes. Són gots de millor qualitat, pel que són aptes per a microones.

Els gots d’un sol ús tenen un disseny exclusiu, modern i funcional. Resulten econòmics i destaquen per ser irrompibles, evitant possibles vessaments accidentals de beguda. Gràcies a la seva mida, s’adapten perfectament a les nostres fonts d’aigua per a empreses.

Si la teva empresa defensa els valors de l’ecologia i del consum sostenible, amb aquests gots estarà contribuint al canvi.

D’un únic ús

Apte per a microones

Ecofriendly: reciclables

Disseny exclusiu

AMPOLLES ECOLÒGIQUES PER A EMPRESES

Les ampolles ecològiques per a empreses de Blue Planet són ideals per transportar l’aigua de qualitat. De la font de l’empresa a la taula de treball, a una reunió o on es vulgui.

Les nostres ampolles de petit format per a empreses són ergonòmiques i presenten un disseny exclusiu que facilita la seva utilització i trasllat. Estan elaborades amb policarbonat, un material molt resistent i lleuger que no genera residus en el seu procés de fabricació i és reutilitzable i reciclable. Són molt resistents als cops, però alhora molt lleugeres.

Les ampolles de plàstic ecològic incorporen un filtre de plàstic que facilita l’acció de beure. A Blue Planet les subministrem en 2 mides: 1l i 0,5 litres.

Ecològiques:
reciclables y reutilizables

Ergonòmiques

Resistents i Lleugeres

Mides 1l i 0,5 l.

Sol·licita més informació

    Ets client actualment?


    He llegit i accepto la política de privacitat