Com reconèixer una aigua mineral natural

Des de fa un temps, se sent parlar molt de l’aigua mineral natural, sobretot a causa de les noves tendències com la Real Food o la tendència “Healthy” entre diversos col·lectius socials com a mètode per a nodrir-nos amb aigua de millor qualitat per a la nostra salut i benestar.
Aquestes tendències van dirigides a un públic preocupat per la seva alimentació, els bons hàbits i la salut. No busquen sol aliments importants per al seu organisme, sinó que li donen a l’aigua tanta importància com als aliments que ingerirà.

AIGUA MINERAL NATURAL FRONT ALTRES AIGÜES

Existe el cálculo de que una familia de 4 integrantes consume al menos 72 litros de agua al mes. Reduciendo este cálculo en botellas de plástico, podemos hablar de que una familia estaría generando 547 botellas de plástico de 1 solo uso.

Al seu torn, això ha provocat que els consumidors a poc a poc hagin anat interioritzant la idea que la millor aigua és l’aigua mineral natural de feble mineralització i baixa en sodi.

I no més lluny de la veritat, així és. Però el que molts no saben, és que moltes de les aigües que es comercialitzen, no són aigua mineral natural, sinó que són les anomenades begudes refrescants.

L’aigua potable preparada o beguda refrescant, és aquella que ha passat per un procés de purificació i/o un tractament clorhídric perquè sigui apta per al consum humà.

Moltes marques, amaguen aquesta gran dada darrere d’estratègies de màrqueting i de disseny. Encara així, en l’etiqueta han d’indicar de quina mena d’aigua es tracta.

Per això, abans d’adquirir una aigua, podem consultar-ho en la seva etiqueta, ja que per llei és obligatori que tots les aigües embotellades així ho indiquin, inclosa l’aigua mineral natural.

«La millor aigua és l’aigua mineral natural de feble mineralització i baixa en sodi.

Totes dues aigües són potables, però la diferència està en el fet que l’aigua mineral natural té un procés natural. Aquest comença quan l’aigua de pluja o de neu, es filtra a l’interior de la pròpia roca de la muntanya.

A continuació aquesta segueix un recorregut, en el qual va adquirint minerals i altres elements beneficiosos, fins a arribar a aqüífers naturals situats a l’interior de la terra, on roman lliure de qualsevol mena de contaminació.

Un altre element a tenir en compte, és que l’aigua depenent de les característiques geològiques de la muntanya en la qual s’hagi filtrat, tindrà una composició diferent a la resta d’aigües.

Com per exemple l’aigua de Blue Planet, la qual procedeix de la Deu Font del Subirà, situat en el massís de la Muntanya del Montseny i s’embotella en aquesta ubicació.

Aquesta aigua té la característica que és aigua mineral natural i al seu torn de feble mineralització i baixa en sodi. Ideal per a qualsevol estil de vida.

Per això, podem dir que aquesta aigua arriba a nosaltres tal com la naturalesa l’ha format.

QUINS BENEFICIS TÉ L’AIGUA MINERAL NATURAL?

5 BENEFICIS DE L’AIGUA NATURAL MINERAL

Altres dades que són molt interessants, són els beneficis que et pot oferir, com ara:

  1. És una aigua pura íntegrament. Aquesta és embotellada en un envàs totalment neutre no migrant a peu de deu. Per aquesta raó, posteriorment arriba a nosaltres d’una manera totalment segura i sense cap alteració.
  2. Ens aporta hidratació i ajuda a millorar el rendiment del nostre organisme, gràcies als seus minerals naturals essencials i nutrients 0 calòrics.
  3. L’aigua mineral natural, no requereix procés de desinfecció, a causa de la seva puresa conservada en les ampolles.
  4. És un element que ajuda a prevenir el sobrepès facilitant l’eliminació de líquids en el cos, a expulsar toxines i a prevenir malalties.
  5. Ajuda en el procés de creixement de les dents i a preservar-los. Entre altres qualitats.

Per tot això, si et preocupa el tipus d’aigua que estàs consumint o desitges consumir una aigua mineral natural, amb una sèrie de característiques especials, et recomanem llegir amb atenció les etiquetes de les ampolles, abans de comprar-les.

Així podràs assegurar-te de la mena d’aigua que consumiràs sens dubte, controlant i conscienciant-te que estàs triant la millor opció per al teu cos.

Per a finalitzar, si has pensat a tenir a casa o en el treball fonts d’aigua, et recomanem que visitis la nostra pàgina de fonts d’aigua per a casa o, per a empreses, la nostra pàgina sobre dispensadors d’aigua per a negocis.